Τέσσερις νεκροί σε τροχαία δυστυχήματα από από το βράδυ της Παρασκευής

cyclades24.gr

Τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε ισάριθμα τροχαία από το βράδυ της Παρασκευής μέχρι τα ξημερώματα Σαββάτου.

Δύο από τα θανατηφόρα τροχαία σημειώθηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου (15/6) στην περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους ένας άνδρας και μια γυναίκα, ηλικίας 45 ετών.

Το πρώτο δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στη 01:30 όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, μια μηχανή εξετράπη της πορείας της και βρέθηκε στο οδόστρωμα. Από την πτώση, η 45χρονη συνεπιβάτιδα της μοτοσικλέτας τραυματίστηκε θανάσιμα.

Περίπου δύο ώρες αργότερα, γύρω στις 03:30, αυτή τη φορά αυτοκίνητο, που κινείτο στον περιφερειακό, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε κιγκλιδώματα, με συνέπεια τον θανάσιμο τραυματισμό του 45χρονου οδηγού.

Προανάκριση για τα δύο δυστυχήματα διενεργεί η Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στη λεωφόρο Σπάτων– Πικερμίου, όταν 70χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του στο ρεύμα προς Πικέρμι, με αποτέλεσμα να το ΙΧ εκτραπεί της πορείας του και να προσκρούσει σε κολόνα φωτισμού. Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», όπου και κατέληξε.

cyclades24.gr

Στην Ερμούπολη της Σύρου, πληροφορίες για ένα σοκαριστικό σε σφοδρότητα τροχαίο δυστύχημα μετέδωσε η τοπική ιστοσελίδα cyclades24.gr.

Συγκεκριμένα, στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου, ΙΧ αυτοκίνητο με κατεύθυνση προς Ερμούπολη, έχασε τον έλεγχο και συγκρούστηκε μετωπικά με διερχόμενη μoτοσικλέτα, με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατο του 49χρονου αναβάτη της. Από τη σφοδρή σύγκρουση τραυματίστηκε ο νεαρός οδηγός του αυτοκινήτου και μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου, ενώ η μοτοσικλέτα κόπηκε στα δύο και βρέθηκε 70 μέτρα πιο μακριά. Τεράστιες υλικές ζημιές υπέστη και 

Συγκλονισμένη η σύζυγος του θύματος, η οποία δε μπορούσε να πιστέψει τι ακριβώς είχε συμβεί – ενώ εκείνη σώθηκε από θαύμα – καθώς ακολουθούσε οδηγώντας άλλη μηχανή και όλα έγιναν μπροστά στα μάτια της.

Αστυνομικοί διέκοψαν την κυκλοφορία, ενώ στο σημείο βρέθηκε πυροσβεστικό όχημα, με πυροσβέστες και εργαζομένους του δήμου οι οποίοι έριξαν ροκανίδια στο οδόστρωμα λόγω της ολισθηρότητας. Σημειώνεται ότι στο συγκεκριμένο σημείο υπάρχει ελλιπής φωτισμός και κακοτεχνίες στο οδόστρωμα.

Πηγή: ΕΦ.ΣΥΝ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί